Welkom! Even voorstellen..

Mijn naam is Jolande Rommens-Musquetier en ik werk als psychosociaal counselor en mediator vanuit Breda en via internet (Skype). Ik help mensen op therapeutische basis van hun angsten, depressie, stress of andere tijdelijke psychische problemen af.

Voor wie?
Zowel mannen als vrouwen vanaf 16 jaar die een belemmering in hun leven ervaren op het gebied van angst, stress, depressie, zelfwaardering, sociale vaardigheden, relatieproblemen of omgaan met moeilijke situaties zijn met een aantal sessies geholpen om weer zelf verder te kunnen en zich sterker te voelen.

Opleiding
Na het behalen van mijn coachingscertificaat heb ik in 2015 een driejarige HBO opleiding tot psychosociaal counselor succesvol afgerond .

Counseling en Coaching
Ik coach en ik bied psychosociale therapie aan via counseling. Counseling gaat verder dan coaching en gaat dieper in op het "ik" en de probleemsituatie. Het onderzoekt de dieperliggende oorzaken van je probleemsituatie en helpt je moeilijke situaties goed door te komen. Counseling werkt "evidence based" en is oplossingsgericht naar het heden toe.

In 2013 ben ik mijn praktijk Minerva Counseling gestart met consulten op locatie in Breda, bij mensen thuis, via chat, telefoon of Skype.

Mediation
Tevens ben ik opgeleid als MfN mediator. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling en conflictmanagement. Als mensen problemen ervaren in de relatie met elkaar en hier niet meer samen uit komen kan je een mediator inschakelen om te voorkomen dat het helemaal uit de hand loopt of er een rechtszaak van komt. Mediation bied je gespreksbegeleiding met eigen keuze en ruimte om een conflict op een goede manier te op te lossen.

Training, workshops en gastlessen
Minerva Counseling heeft tevens de mogelijkheid tot het organiseren van workshops, trainingen, gastlessen of een presentatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Een greep uit de het trainingsaanbod: Timemanagement, Psychische EHBO, Leven in Balans, Zelfbeeld en Zelfvertrouwen, Respect en Feedback, Communicatie en Gespreksvaardigheden, Kernkwaliteiten, Bewust Leven.
Trainingen zijn maatwerk. Informeer naar de mogelijkheden.

Maak gebruik van een gratis kennismakingsgesprek waarin we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Email: minervacounseling@gmail.com
Tel. 06-81354307

Minerva Counseling is ingeschreven bij de KVK in Breda onder nummer 57102295
BTW nummer 14106544B01