vrijdag 2 oktober 2015

Personal Life Training; een nieuwe vorm van trainen


Samen met mijn collega counselor Ingrid Traets heb ik een trainingsaanbod gemaakt onder de naam "Personal Life Training". We hebben allebei veel kennis over psychosociale onderwerpen waarbij Ingrid nog eens veel weet over werken en loopbaanbeleid en ik zelf weet weer meer over opvoeden, gezinsondersteuning en conflictmanagement. Samen hebben we voor minstens 60 jaar ervaring en kennis en het leek ons een leuk idee om dat eens uit te dragen. We geven allebei graag trainingen en nu willen we het samen eens wat groter opzetten.

Samen weten en kunnen we meer!
Zo is Personal Life Training "geboren". Een gezamenlijk logo, wat is samengesteld uit onze bedrijfslogo's. Onze missie is dat we mensen met onze cursussen en trainingen, een kans op een betere kwaliteit van leven willen geven voor een betaalbare prijs.

Nieuwe trainingen
Bij een nieuw aanbod hoort ook een nieuwe website. Eentje helemaal gericht op onze trainingscapaciteit. De website is nog lang niet compleet maar er komt de komende tijd wel steeds meer bij want Ingrid en ik zijn druk bezig met het schrijven en ontwikkelen van nog meer trainingen, workshops en cursussen. Zowel online als "offline" al zal dat laatste nog later aan de orde komen.

Ben je benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Check it out: Personal Life Training.. voor elke levensfase!

Geen opmerkingen: