woensdag 9 september 2015

Onderschat ouderen niet... ze zijn slimmer dan je denkt

Een oude boer had een vijver aan de achterkant van zijn boerderij. Bij de vijver was een picknicktafel, een springkussen en wat appel- en perzikbomen. De vijver was zo aangelegd dat je erin kon zwemmen. Zijn kinderen hadden er vroeger in gezwommen.

Op een avond besloot de boer om eens een kijkje bij de vijver te gaan nemen omdat hij er al een tijdje niet meer was geweest en het fruit nu wel rijp zou zijn. Hij nam een grote, zwarte emmer mee zodat hij er wat van kon plukken. Toen hij dichter bij de vijver kwam, hoorde hij plotseling hoge stemmen die hard riepen en lachten. Toen hij nog dichterbij kwam, zag hij dat er een groepje jonge vrouwen naakt in de vijver aan het zwemmen was.

Hij schraapte zijn keel om duidelijk te maken dat hij er was en de dames zwommen direct naar het diepste gedeelte van de vijver. Toen riep een van de vrouwen: ”We komen er niet uit voordat je weggaat!”

De oude boer haalde zijn schouders op en zei: ”Ik ben hier niet gekomen om jullie te zien zwemmen of om jullie naakt uit het water te zien komen.” Vervolgens hield hij de emmer omhoog: ”Ik kwam hier alleen om de krokodil wat te eten te geven.”

Geen opmerkingen: