zondag 20 september 2015

Gratis leuk theater over "moeilijke kinderen"


CJG Breda nodigt ouders en opvoeders uit voor een interactieve theatershow over kinderen (van anderen) en opvoeden.  Op donderdagavond 8 oktober krijg je op speelse wijze ideeën en tips om je kinderen een goede, stevige en positieve basis mee te geven.

 De theatervoorstelling is onderdeel van het programma van de Opvoedweek 2015, georganiseerd door CJG Breda. Het motto dit jaar is ‘Geef me de Vijf’. De hele week van 5 t/m 11 oktober staat in het teken van opvoeden en opgroeien.

Over de voorstelling:
Waarom zijn er tegenwoordig zoveel moeilijke kinderen? Ligt het aan de kinderen? Ligt het aan de verkeerde opvoeding of gebrek aan opvoeding? Of zijn de leerkrachten en pedagogen de boosdoeners? Mogelijk liggen de oorzaken bij hen alle drie!

Maar wat zeg je tegen je buurvrouw als je ziet dat haar kinderen een loopje met haar nemen? En wat doe je als die zelfde kinderen brutaal zijn tegen jou? Gelukkig prijs je jezelf, dat jouw kinderen anders zijn, dat jouw kinderen dat soort dingen nooit doen!.. Maar is dat zo?

Een voorstelling over opvoeding. Voor ouders die er veel voor willen doen om hun kinderen een goede, stevige en positieve basis mee te geven. Natuurlijk wordt u als publiek bij de voorstelling betrokken, uw mening telt! Met zoveel ervaringsdeskundigen in de zaal levert dit een levendige discussie op met veel nieuwe inzichten.

Er worden er in heel Breda activiteiten georganiseerd voor ouders, opvoeders, kinderen en jongeren. Een avond vol herkenbare situaties en humor voor (groot)ouders en andere opvoeders in Podium Bloos, Speelhuislaan 151 van 20.00-21.30 uur.

Tickets voor deze voorstelling zijn gratis te bestellen via Podium Bloos

Geen opmerkingen: