vrijdag 18 september 2015

Geluk in LeidenWat een grappige titel voor een blogje... Zeker als je het fonetisch beluisterd. En ja toch kan het.. geluk in Leiden want vandaag hebben de Leidenaren bijzonder veel geluk want bij hun begint vandaag de geluksroute.

De geluksroute
Een ontzettend leuk initiatief waar ik vanuit Breda niet zo heel veel voor kan betekenen maar ik vind het wel heel tof om er een heel klein beetje ietsjepietsje aan mee te werken met deze blog. En ik zou het nog leuker vinden om eens samen met andere geluksbrengers mee te werken aan een geluksroute in Breda op een andere datum of ander weekend.

Wat houdt het in?
De Geluksroute is een ongedwongen uitwisseling van geluk die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. De uitnodiging is simpel: Waar word jij gelukkig van en wil je dat delen?

Die uitnodiging is voor iedereen, dus of je nu van yoga houdt of bellenblazen, van stilte of juist beweging, lekker koken of juist nieuwe gerechten proeven, het kan allemaal. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg. Er ontstaan nieuwe verbindingen waar Leiden mooier van wordt!

Geluksplukker of Geluksbrenger?
Wil je iets aanbieden als geluksbrenger? Maak je graag anderen blij? Of kan je wel een portie geluk gebruiken? In dat geval kan je als geluksplukker gewoon gratis en voor niets allerlei leuke activiteiten doen dit weekend.

Leiden vol van geluksbrengers
De mensen in Leiden kunnen in ieder geval allerlei leuke geluksvolle momenten beleven de komende dagen. Kijk hier voor meer informatie hoe de geluksroute loopt en wat er allemaal te beleven valt!

Geen opmerkingen: