maandag 13 oktober 2014

10 Gouden tips om je kinderen door een scheiding heen te helpen.


10 Prachtige en praktische tips van het Ouder- en Kindcentrum Amsterdam Oost. Met toestemming van Mr. Sissel Pemmelaar plaats ik dit waardevol poster hier voor ouders die een echtscheiding overwegen.

Hoeveel ruzie of onenigheid je ook zelf hebt, jullie willen niet dat je kinderen daaronder lijden en met nare of traumatische jeugdherinneringen blijven zitten. Neem de tips ter harte en probeer na de scheiding toch voor de kids, fijne ouders te blijven. Gun ze ook een nieuwe en betere toekomst.

Vragen om hulp of begeleiding bij relatieproblemen is helemaal niet onverstandig of raar. Dit soort moeilijke dingen in een mensenleven zijn zwaar en vaak zie je zelf door de bomen het bos niet meer of kan je wel wat ondersteuning of hulp gebruiken. Relatieproblemen ontstaan niet zomaar, daar gaat heel wat aan vooraf en vaak is er een lange periode van twijfel, pijn en verdriet.

Overweeg je relatie counseling of wil je graag meer informatie over scheiding? Hiervoor kan je bij mij terecht. Klik door naar Minerva Counseling en Mediation.


Geen opmerkingen: