woensdag 10 september 2014

Gratis theater in de opvoedweek

Ik werk mee aan de opvoedweek via het Centrum Jeugd en Gezin in Breda. Dit doe ik omdat ik daar vrijwilliger ben en mee werk aan activiteiten, trainingen en gezinscoaching. Binnenkort komt de opvoedweek er aan en ik ben druk bezig om hiervoor voorbereidingen te treffen voor een leuke wijkactiviteit hier in Breda. Daarover komt later mee.. maar nu eerst deze. Je kan nu nog kaartjes reserveren.

Als ouder heb je bij de dagelijkse opvoeding op verschillende manieren met (af)tellen te maken. Zo zijn er opvoedsituaties waarbij je tot tien moet tellen om je geduld te bewaren, of speelmomenten: ‘…wie niet weg is, is gezien!’ Of momenten waarop je als ouder het gevoel hebt soms tien dingen tegelijk te doen.


Al deze aspecten komen aan bod tijdens de Week van de Opvoeding 2014, die wordt gehouden van maandag 6 tot en met zondag 12 oktober.

Een van de activiteiten is de Theatershow: ‘Opvoeden, wie is er niet gek van geworden’, op woensdag 8 oktober van 20:00 tot 21:30 uur bij Podium Bloos in Breda. Een interactieve show vol humor en herkenbaarheid over de zin en onzin van opvoeden. Gratis kaarten zijn te bestellen via deze link: CJG Breda Evenbrite maar let op OP = OP.

Ook in jouw wijk wordt er van alles georganiseerd. Kijk voor het volledige programma op CJG Opvoedweek 2014

Geen opmerkingen: