maandag 26 mei 2014

Fouten maken mag maar geef niet op!

Het is niet erg als je valt, het is pas erg als je weigert op te gaan staan.

Een mooie quote die ik al jaren een warm hart toe draag. Fouten maken mag.. het even niet meer zien zitten mag ook gerust. Accepteer het, verdraag het.. het zit tegen, het gaat even niet zo lekker. Iets mislukt en je baalt er van. Nou moet het weer over? Of niet? Of blijf je bij de pakken neerzitten en geef je het op?

Succes is voor doorzetters is uit psychologisch onderzoek gebleken. Degenen die succesvol waren, dat zijn degenen die zich niet uit het veld lieten slaan. Degenen die doorgingen waar anderen stopten en het opgaven. Succes valt of staat met het kunnen verdragen van tegenslag. Het opnieuw durven beginnen en toch weer er voor gaan.. doorgaan tot het wel lukt.

Het filmpje hieronder is daar een prachtig voorbeeld van, als je me niet gelooft. Deze vrouw zet een topprestatie weg.. ze gaf het niet op, ze liet het niet op zich zitten, ze ging door, ze zette zich voor 150% in en ging er voor.. met succes!Heb je moeite om de draad weer op te pakken of zie je het echt niet meer zitten en weet je niet hoe je verder moet? Dan kan je altijd begeleiding van een coach vragen. Dat doen ze in de sportwereld ook. Zonder coaching lukt het vaak niet om jezelf te overstijgen. Een mens heeft een spiegel nodig, iemand die je aanmoedigt, die je helpt als je het even zelf niet meer zitten. Iemand met kennis van het vak. Minerva Coaching kan jou helpen als jij het even niet meer ziet zitten en niet meer weet hoe jij verder moet met je leven. Kijk op de site wat coaching voor jou kan betekenen.

Geen opmerkingen: