dinsdag 4 maart 2014

Fonds Psychische Gezondheid

Als ambassadeur van het Fonds Psychische Gezondheid maak ik graag wat reclame voor dit fonds. Ze steunen heel veel goede doelen met financiƫle middelen. Het gaat hier dan altijd om activiteiten en doelen die helpend zijn op het gebied van psychische gezondheid. Dat is een goede zaak want als je psychisch niet meer goed kan functioneren dan grijpt dat diep in op je leven. Vandaar dat ik als psychosociaal counselor het fonds natuurlijk een warm hart toe draag en graag hen regelmatig even onder de aandacht breng.

Als je je abonneert op de nieuwsbrief dan krijg je regelmatig allerlei wetenswaardigheden in je mailbox over ontwikkelingen en activiteiten m.b.t. het Fonds en psychische gezondheid. Handige tips, wetenswaardigheden en uploads van oefeningen, tests of andere info die superhandig is.

Een van die wetenswaardigheden is bijvoorbeeld de flyer met een aantal mindfulness oefeningen van de psycholoog van het fonds, Gerbrand van Hout. Koop alvast een zak rozijntjes of wat lekker snoepjes en je kan er mooie bewustzijnsoefeningen mee doen.
Geen opmerkingen: