woensdag 19 juni 2013

Mobiel bellenHet is nog niet zo lang geleden maar we kunnen ons gewoon niet meer voorstellen dat er mensen zijn die zich zo zouden uit laten over de mobiele telefoon.  Tegenwoordig zou je bij een interview precies het tegenovergestelde horen van mensen. Vooral de jongeren. Er is geen jongere in Nederland meer te vinden die nu anno 2013 zou zeggen dat het niet nodig is om overal bereikbaar te zijn, dat ze er geen willen hebben, dat ze het niet leuk vinden om altijd bereikbaar te zijn.

Ongelofelijk hoe een hele maatschappij in een tijdspanne van een ruime 10 jaar zo anders kan denken en doen m.b.t. een bepaald onderwerp in hun leven. Mensen die gelukkig zonder GSM zijn en die het niet nodig vinden om bereikbaar te zijn of het niet leuk vinden om zo'n "ding" te hebben die behoren tot een uitstervend ras. Of je leeft in de rimboe in Afrika of ergens in de Bush van Australië.

Life goes on.. en wat je vandaag onzinnig vindt kan een paar jaar later plotseling een noodzaak blijken voor de manier waarop je je leven hebt ingericht. Stel je voor.. zonder mobiele telefoon weggaan.. dat doe je toch niet !?

Geen opmerkingen: