woensdag 22 mei 2013

Online Masterclas OU seksuele problemen

Van 5 tot 12 juni 2013 organiseert de Faculteit Psychologie een online masterclass over seksuele problemen. Deze masterclass gaat over seksuele problemen, groot en klein. Onder leiding van prof. dr. Jacques van Lankveld ga je een week lang op zoek naar antwoorden vanuit een psychologisch perspectief.

Onder meer de volgende thema's komen aan bod: Wat zijn seksuele problemen? Wanneer hoort zo'n probleem bij het gewone leven en wanneer is er sprake van een klinische stoornis? Hoe komen zulke problemen tot stand? Wat maakt dat ze soms tijdelijk zijn en soms chronisch worden? Wat kun je zelf doen aan je seksuele problemen?

Hoe komt het dat we met een seksueel probleem zo aarzelen om naar een hulpverlener te stappen? Wat is er in de hulpverlening te vinden?

Is E-Mental Health een geschikte manier om iemand met een seksueel probleem te helpen? Wat is de rol van proseksuele medicijnen?

Voor wie? Deze masterclass richt zich op OU studenten, GZ-psychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en andere belangstellenden die meer willen weten over het thema seksuele problemen.
Deze masterclass is gratis, mits je je vooraf inschrijft . Je treft op deze website ook meer informatie aan over de masterclass.


Geen opmerkingen: