zondag 14 oktober 2012

Willem Holleeder de knuffelcrimineelHolleeder vertelt ondermeer over zijn jeugd waarbij hij vaak mishandeld is. Wat er in zijn leven gebeurd is, hoe hij is opgegroeid. Hij beantwoordt vragen van de studenten recht die in het publiek zitten.

Interessant interview over zijn achtergrond, zijn motieven. Ik vind het interessant om te horen wat hij wilt laten zien van zichzelf, wat zijn beweegredenen waren, hoe hij er nu op terug kijkt. Jammer genoeg blijft het wat oppervlakkig en gaat hij nergens diepgaand op in. Hij volstaat met eenvoudige antwoorden of houdt zich wat afzijdig. Gaandeweg wordt hij steeds voorzichtiger met wat hij zegt. Dat is wel jammer want daarmee lijk je meer een masker te zien, dan de man zelf.

Ik merk wel dat als hij iets niet leuk vindt dat hij wel gelijk heel fel reageert, dat komt bij wel intimiderend over en ik krijg de indruk dat dingen weggeknipt of afgekapt zijn. Soms maakt hij er grapjes over of lacht het weg. Grappig om te horen dat hij graag psychologie zou willen studeren. Ik hoop dat hij het doet. 

Geen opmerkingen: