maandag 27 augustus 2012

Hekel aan maandag ?

Hoewel veel mensen zeggen dat ze maandag de vervelendste dag van de week vinden, hebben we een net zo grote hekel aan woensdag en donderdag. Aldus NU.nl.

Deed me gelijk denken aan dit nummer natuurlijk.Bob Geldof de zanger van The Boomtown Rats, schreef het nummer naar aanleiding van een schietincident bij een lagere school in San Diego op 29 januari 1979. De zestien jaar oude Brenda Ann Spencer schoot twee volwassenen dood en verwondde acht kinderen en een politieagent. De enige reden die zij opgaf voor haar daad was dat ze niet van maandagen hield. Aldus Wikipedia.

Nou kan je een hekel hebben aan een bepaalde dag in de week en daar een hele goede reden voor hebben maar kennelijk heeft lang niet iedereen een hekel aan maandagen. Komt het weekend in zicht dan vinden mensen deze dagen wel leuker dan het begin van de week. Kennelijk hebben veel mensen een hekel aan werken ? Echter werkeloos thuis zitten vinden de meeste mensen ook niet leuk. Moet je naar school op maandag dan is het doorgaans ook een eigen keuze of in ieder geval belangrijk voor je. Misschien iets om in je achterhoofd te houden als je baalt van het feit dat je niet kan uit kan slapen dan misschien ?

Ik heb geen hekel aan woensdagen trouwens, dan ben ik vaak vrij.

In ieder geval sterkte vandaag als je er wel last van hebt.. het is weer maandag..

Geen opmerkingen: